Formulieren

De meeste formulieren op deze pagina zijn ook op papier verkrijgbaar. Mail daarvoor naar info@scoutsengidsenvlaanderen.be.

Verzekering

Kijk voor het juiste doel van elk formulier bij het deel verzekeringen.

Individuele steekkaart en aanvullingen

VZW's

Andere administratie

Lokalen en materialenbank

• Materialenbank, materiaalmeesters en groepsleiding kunnen hier ook zelf materiaal ingeven.

Vorming In Scouting

Scouting op Maat

• De dienst "uitlenen van kampeermaterialen" bieden wij niet meer aan.
  • Je kan nog wel gebruik maken van het "fonds op maat"

Op kamp

Bosformulieren

Kampen in het buitenland

Onderstaande formulieren kunnen nuttig zijn wanneer je op kamp gaat in het buitenland.

Internationaal

Uitleendienst

Onkostenformulieren

Met onderstaand formulier kan je je onkosten elektronisch inbrengen. Een aantal basisgegevens kan je dus opslaan en moet je niet iedere keer opnieuw intikken. Voor onze boekhouding hebben we wel nog altijd een papieren exemplaar nodig. Denk er dus aan het formulier af te printen, te ondertekenen (ook door je begrotingsverantwoordelijke) en met alle bewijsstukken aangeniet op te sturen naar de Dienst Boekhouding. Elektronische formulieren worden niet aanvaard.

Je kan het formulier ook gebruiken om kosten voor een cursus in te dienen. Onder het vakje "project" kan je zetten voor welke cursus de kost werd gemaakt.

Heb je toegang tot de onkosten website, dien dan al je vervoersonkosten via die weg in. Dat bespaart niet alleen papier, je onkosten zullen ook sneller worden terugbetaald!
Indien je vragen hebt, kan je steeds terecht op volgend e-mailadres: boekhouding@scoutsengidsenvlaanderen.be