Zoek

En niet elders?

  • Herfstontmoeting en z'n medeorganisatoren, met name de gouwen, commissariaten en ploegen, zijn contractueel verplicht om brood en drank te bestellen via de dienst Bestellen van Hoge Rielen. Ook tijdens de voorbereidende week van HO!
  • Bestel dus ook je eigen fris- en alcoholische dranken voor tijdens de voorbereidende week bij de dienst Bestellen aub. Net zoals voor de deelnemers mogen gouwen, commissariaten, ploegen en andere medewerkers geen eigen dranken meebrengen.
  • Volgens ons contract hebben we recht op 50% korting op de kampeerprijzen, als we 3 euro verbruiken (via de dienst Bestellen) per persoon per dag. (in grote lijnen bestaat deze 3 euro uit 47% drank HO + 26% aankopen in voorbereidende week + 27% aankopen gouwen tijdens het weekend)
  • Als verantwoordelijke (= medeorganisator van Herfstontmoeting) voor de inkopen rekenen we op je dat je zoveel mogelijk besteld & aankoopt via de dienst Bestellen van Hoge Rielen.
  • We (organisatie van HO) vergeleken en stellen inderdaad vast dat de prijzen bij de dienst Bestellen (geleverd op het terrein) gemiddeld een 10% duurder zijn dan de prijzen in de Colruyt (zelf af te halen). Maar wij plaatsen de meerkost van dit éne punt in een totaalplaatje naast: 50% korting op de kampeerprijs, gratis & permanente beschikking over de SiS-loods, het vlot reserveren en kostenloos annuleren van paviljoenen & terreinen en het aantal werkuren dat personeel van Hoge Rielen kostenloos mee wordt ingezet om een maximale dienstverlening te verzekeren voor HO.