Zoek

Internationaal - Margot de Groote & Nisse Van Dessel - Maarten Michels & Gitta Van Goethem

Foto

Ploeg Internationaal behartigt de internationale aspecten van SCOUTS en GIDSEN VLAANDEREN. Ze vertegenwoordigt Vlaamse scouts en gidsen in het buitenland en brengt hen in contact met geestesgenoten binnen of buiten Europa. Ze volgen ook de geplande internationale kampen op. Jaarlijks organiseren ze International day.

De ploeg van buitenlandmedewerkers wordt evenwel geleid door de ploegverantwoordelijken: Maarten Michels en Gitta Van Goethem.

Internationaal Commissaris (IC) - Nisse Van Dessel (WOSM)
Nisse is als internationale commissaris(IC) lid van de ploeg internationaal. Hij behartigt de belangen en vertegenwoordigt Scouts en Gidsen Vlaanderen binnen de belgische Scouts & Gidsen koepel (GSB) en in het buitenland, binnen en buiten Europa. Hij vormt ook het officiele contactpunt voor onze wereldbeweging, de World Organisation of the Scout Movement (WOSM) en voor de andere scoutorganisaties overal ter wereld.

Internationaal Commissaris (IC) - Margot De Groote (WAGGGS)
Margot De Groote is als internationale commissaris (IC) lid van de ploeg internationaal. Zij behartigt de belangen en vertegenwoordigt Scouts en Gidsen Vlaanderen binnen de belgische Scouts & Gidsen koepel (GSB) en in het buitenland, binnen en buiten Europa. Zij vormt ook het officiele contactpunt voor onze wereldbeweging, de World Organisation of the Scout Movement (WOSM) en voor de andere scoutorganisaties overal ter wereld.

 

 

Klik je naar het aanbod rond internationaal.