Elke Antwerpse vereniging krijgt 850 euro extra!

Een nieuw werkjaar betekent een nieuwe subsidieaanvraag. Op de subsidieavond op 4 oktober kom je er alles over te weten. Ook waarom je dit jaar 850 euro meer krijgt.

Notendop

Er verandert heel wat aan de jeugdwerksubsidieregeling van Antwerpen. Vanaf dit jaar kan je de Infrastructuursubsidies het hele jaar door aanvragen. Ook bestaat de subsidie 'aankoop en herstelling groot materiaal' niet meer. En dan nu het goed nieuws: de basissubsidie gaat omhoog met 850 euro!

Deadline subsidies
  • Jullie zijn een vereniging met een werking van september tot augustus? Vraag je erkenning aan voor 31 oktober.

Subsidieavond

Op dinsdag 4 oktober vanaf 19 uur is er de jaarlijkse subsidieavond voor het vrijwillig jeugdwerk. Dit jaar gaat het door in Het Steen, Steenplein 1, 2000 Antwerpen. Je krijgt:

• uitleg over het hele reglement en hoe je subsidies kan aanvragen (voor dummies).
  • uitleg over werkingssubsidie, vormingssubsidie, subsidie aankopen groot materiaal, infrastructuursubsidie, startende verenigingen.

Agenda:

• 19.00u : Verwelkoming schepen voor jeugd, Nabilla Ait Daoud
  • 19.00u Individuele ondersteuning in thema salons (doorlopend)
  • 19.30u: Infosessie nieuw subsidiereglement
  • 19.30u: Workshop communicatie leiding werven
  • 20.15u: Pauze
  • 20.30u: Workshop tools voor financieel beleid
  • 20.30u: Workshop sociale media

Je moet je niet inschrijven.