12th Macedonian Scout Jamboree

Een Jamboree is het grootste evenement georganiseerd door een scoutsvereniging. Het is een ontmoeting van scouts waarbij ze gedurende een week het scoutsleven samen ervaren. Jamborees worden om de 5 jaar georganiseerd, en naast de nationale zijn er ook internationale jamborees die door meer dan 40.000 scouts worden bezocht.
Het is een unieke scouting ervaring die voor elke scout een MUST is. Op jamboree maken we vriendschappen, ervaringen, vaardigheden en herinneringen die een leven lang duren.
Zoals het motto van de 12e Macedonische Jamboree zegt, is dit een 'Neverending' verhaal dat van generatie op generatie wordt overgebracht, de beweging viert en onvergetelijke ervaringen en momenten biedt aan meer dan 500 scouts uit heel Macedonië en Europa.

Voor meer info contacteer je best het jamboreesecretariaat: vlatko@scout.org.mk

Datum 14 juli 2018 01:33 tot
31 augustus 2018 01:33