Akabedag 2019!

Op 27 april is het voor de derde keer nationale  Akabedag.

Na onze edities in Mechelen (2013) en Sint-Niklaas (2016) maken we dit jaar Aalst onveilig.

Alle akabegroepen/-takken/... zijn welkom om te verbroederen zoals we dat het liefste doen: met spel, fantasie, show en vooral avontuur.

We duiken terug in de tijd en gaan op zoek naar de dino's in het onvervalste Akabe Park!

Tijdens deze dag tonen we heel Vlaanderen dat we met akabe stoere scouts en gidsen zijn. Want akabe da's scouting, een tikkeltje anders maar evengoed hetzelfde.

Alle info vind je hier.

Akabedag in het kort

Dagplanning

• 9u tot 10u: Aankomen, aanmelden en randanimatie
  • 10u30: Start show
  • 11u.: Activiteitenmoment 1
  • 12u. Middageten
  • 13u30: Activiteitenmoment 2
  • 14u30: Massamoment
  • 15u30: Slotshow
  • 16u.:Afsluiten

Praktisch

• Plaats: de Graanmarkt en het Werfplein in Aalst. Beide zijn vlakbij elkaar en op 5 minuten stappen van het station. Kom met de  bus of de trein. Minderis mee. Spreek eventueel met een akabegroep uit je buurt af om samen naar Aalst te komen.
  • Meer info mailen we 2 weken op voorhand en ook de dag zelf krijg je bij aanmelding een boekje met alle info: plannetje, wat vind je waar, belangrijke contactgegevens, andere info etc.
  • Wa kost da? Niks, nada, noppes!!

Inschrijvingen

Stap 1: Eén iemand per Akabegroep of -tak schrijft de in voor de hele groep.

Stap 2: Je krijgt een bevestigingsmail met een link naar een google forms

Stap 3: Je verdeelt de leden en leiding in groepjes (bv. per tak, een deel van de tak, hele groep samen,...)

Stap 4: In de google forms schrijf je elk ledengroepje apart in voor de spelblokken

Stap 5: Een tweede bevestigingsmail komt in je mailbox terecht

Check zeker de volledige uitleg .

Graanmarkt Aalst
Belgium