Akabedag 2019!

Op 27 april houden we onze 3e nationale  Akabedag.

Na onze edities in Mechelen (2013) en Sint-Niklaas (2016) maken we dit jaar Aalst onveilig.

Alle akabegroepen/takken/... zijn welkom die dag om te verbroederen zoals we dat het liefste doen: met spel, fantasie, show en vooral avontuur. We duiken terug in de tijd en gaan op zoek naar de dino's in het onvervalste Akabe Park!

Tijdens deze dag willen we graag naar buiten komen met alle akabeleden over heel Vlaanderen zodat we aan iedereen kunnen laten zien dat we stoere scouts en gidsen zijn. Want akabe da's scouting, een tikkeltje anders maar evengoed hetzelfde.

Alle info vind je hier.

Uitleg inschrijvingen in het kort:

Stap 1: Eén iemand per Akabegroep of -tak schrijft de in voor de hele groep.

Stap 2: Je krijgt een bevestigingsmail met een link naar een google forms

Stap 3: Je verdeelt de leden en leiding in groepjes (bv. per tak, een deel van de tak, hele groep samen,...)

Stap 4: In de google forms schrijf je elk ledengroepje apart in voor de spelblokken

Stap 5: Een tweede bevestigingsmail komt in je mailbox terecht

Check zeker de volledige uitleg .

Akabedag in het kort:

Dagplanning

9u00 - 10u00: Aankomen, aanmelden en randanimatie

10u30: Start show

11u00: Activiteitenmoment 1

12u00: Middageten

13u30: Activiteitenmoment 2

14u30: Massamoment

15u30: Slotshow

16u00 Afsluiten

Praktisch:

Alles zal doogaan op de graanmarkt en het Werfplein in Aalst. Deze zijn vlak bij elkaar en ook op maximum 5 minuten stappen van het station. Om in het jaarthema te blijven willen we iedereen dan ook graag aanmoedigen om met bus of trein te komen. Je kan ook altijd met akabegroepen in je buurt afspreken om samen tot in Aalst te komen.

Meer info krijgen jullie nog 2 weken op voorhand toegestuurd en ook de dag zelf krijg je bij aanmelding een boekje met alle info: plannetje, wat vind je waar, belangrijke contactgegevens, andere info etc.

Wa kost da? Niks, nada, noppes!!

Graanmarkt Aalst
België