ANIMATORCURSUS

ANIMATORCURSUS TENTEN:

In no time een zot creatief spel uit je mouw schudden? Vastberaden omgaan met moeilijk gedrag van leden? Een bezorgde ouder vlot geruststellen? Je nog eens inleven in de leefwereld van een kapoen?

Dit en nog zoveel meer vormen de thema's van een Animatorcursus bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. Samen met andere scouts- en gidsenleiding krijg je 'tips and tricks' om sterker in je schoenen te staan als leiding.

Haal die vooroordelen over duffe lokalen en saaie theorie uit je hoofd: spelenderwijs leren is troef! Laat je op Animatorcursus inspireren door gebruiken uit andere groepen. Scouteske vriendschappen ontstaan zo vanzelf. Een avontuur om niet te vergeten.

Je bouwt op Hopper jeugdverblijf De Kluis een TENTENKAMP op, slaapt in tenten en geniet volop van het buitenleven. Een ploeg foeriers zorgt voor heerlijke maaltijden.

Alles over het behalen van je attest 'animator in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Datum 29 juni 2019 14:00 tot
05 juli 2019 14:00