BSA 2021 National Jamboree in the USA

The Boy Scouts of America (BSA) is verheugd om jullie uit te nodigen voor hun National Jamboree die
wordt gehouden van 21-31 juli 2021.

De BSA organiseert ongeveer om de vier jaar een Nationale Jamboree. Historisch gezien is de nationale
jamboree de grootste Scouting-activiteit in de Verenigde Staten met meer dan 40.000 Scouts en leiders.

De 2021 BSA National Jamboree wordt gehouden in het Summit Bechtel Reserve (SBR) National Scout High Adventure
Basis in Glen Jean West Virgina. Ter referentie, het is ook waar in 2019 de 24e World Scout Jamboree werd gehouden.

De BSA heeft de Summit Bechtel Reserve vormt de ultieme Scouting-speeltuin. Voorbeelden van programma zijn: BMX-fietsen, skateboarden, kabelbanen, uitdagingscursussen, watersportactiviteiten en andere recreatieve sportactiviteiten.

Voor meer info, mail naar: international@scouting.org

Datum 21 July 2021 10:38 tot
31 July 2021 10:38