Districtsactiviteit MASTOX: Paul Trakteert!

Jazeker! Hier zijn we weer met een nieuwe editie van de districtsactiviteit!

Voor deze editie trakteert Paul jullie op een waaier aan zotte activiteiten in De Mast, hét scoutscafé van scouts Leopoldsburg-Centrum.

Nadien is er uiteraard de mogelijkheid om te genieten van een fris pintje (of iets anders) en wordt de dansvloer ter beschikking gesteld om de beentjes los te gooien!

Programma

Iedereen is welkom vanaf 19u30. Wees op tijd want om 20u stipt starten we met de activiteiten.

Vanaf 22u zal dan vervolgens de bar openen voor nog een gezellige babbel, een danske,...

• The Game

In The Game krijg je nog eens de kans om een avondje volledig terug lid te zijn. Speel mee in een zenuwslopend spel samen met andere leiding uit het district.

• Ecologie

Ook dit jaar blijft ecologie van uiterst belang. Kom een hele boel nuttige tips & tricks opscharen om in te zetten in je scoutsgroep, op kamp of in je dagelijks leven.

• Scoutmoedig: Vuurtechnieken

Wat is er nu scoutesker dan een stevig kampvuur?! Maar hoe doe je dat nu juist of welke mogelijkheden zijn er nog met vuur? Ontdek dit allemaal tijdens deze twee zot interessante uren.

• Speeddate

Of het nu is om de liefde van je leven tegen te komen of gewoon om wat nieuwe mensen te leren kennen binnen het mooiste district van Vlaanderen, jullie zijn allemaal welkom!

• Open districtsraad

Altijd al eens willen weten wat groepsleiding zoal bespreekt op een districtsraad? Of was je er vroeger wel bij en mis je districtsraden zo hard? Kom dan mee luisteren en ontdek wat er allemaal gebeurd binnen het mooiste district van Vlaanderen!

Datum 13 December 2019 19:30 tot
13 December 2019 23:59