EVALUATIEMOMENT

Proficiat! Je bent bijna aan het einde van je traject om een attest (hoofd)animator te behalen. Na het volgen van de cursus en de afloop van je stage (minimum 50u), kan je nu deelnemen aan de eindevaluatie.
Tijdens deze evaluatie reflecteer je samen met andere cursisten over je traject en de bijbehorende competenties. Een moment waar je traject wordt afgerond en je nog heel even kan nagenieten van de cursus-sfeer.

Het evaluatiemoment is gratis en je krijgt van ons een hapje en een drankje.

Belangrijk:

• Neem zeker jouw ingevuld trajectboekje mee.
  • Binnen de 3 jaar na aanvang van de cursus moet je traject afgerond zijn.
  • Je moet je evaluatiemoment volgen bij de organisatie waar je de cursus volgde. Volg je cursus bij Scouts en Gidsen Vlaanderen, dan moet je ook bij ons het evaluatiemoment volgen.
  • Jins kunnen hun traject pas afronden als ze leiding zijn geworden.

Lees alles over het evaluatiemoment nog eens na op: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/vorming/hoe-kan-ik-mijn-attest-behalen/alles-over-het-evaluatiemoment

Datum 13 oktober 2018 13:00 tot
13 oktober 2018 17:00