EXTRA verbondsraad JUNI

Inschrijven, inschrijving annuleren of wijzigen kan tot en met maandag 17 juni 2019, 23:59u.

Voor deze extra editie moeten jullie geen bijdrage betalen voor het eten. Er zijn broodjes voorzien door 'Lara kookt voor u'.

De broodjes beleggen ze met hun huisgemaakte veggie belegjes:

Kikcurry: vegan versie van kipcurry op basis van kikkererwten
Hazelnootpaté: kruidige paté op boordevol hazelnoten en groenten (licht pittig)
Komkommer cashew spread: lekker fris beleg
Toneelsla: vegan versie van tonijnsla met kikkererwten, zeewier, augurk en rode ui
Pittenpaté: hartige paté met zonnebloempitten en groenten
Eiersla: bio eitjes, mayo, verse kruiden, augurkjes

Het brood is van bio bakkerij de trog. De broodjes werken ze af met verse rauwkost en een lekkere dressing. Al deze ingrediënten zijn van biologische oorsprong, ze werken ook zo veel mogelijk met locale producten van het seizoen.

Een info-/input-/vormingsmoment kies je ter plaatse.

Voordeel van online inschrijven: Een snelle registratie aan de inkom en een eenvoudige berekening van het aantal (stemgerechtigde) leden.

Wie kan aan wie zijn stem doorgeven?

• De functie moet ingevuld zijn door een persoon, op het moment van de AV. Anders bestaat de stem niet.
  • Enkel een verkozen functie heeft een stemmandaat en kan deze doorgeven (Zie spelregels VR, achteraan zending 1, onder "volmachten")
  • Opgelet! Sinds de verbondsraad van februari 2014 kan elke bekrachtigde adjunctfunctie binnen het gouwbureau het stemvolmacht verkrijgen van een verontschuldigd lid van het gouwbureau.
Datum 20 June 2019 19:30 tot
20 June 2019 22:30