EXTRA verbondsraad JUNI

Inschrijven, inschrijving annuleren of wijzigen kan tot en met maandag 17 juni 2019, 23:59u.

Voordeel van online inschrijven: Een snelle registratie aan de inkom en een eenvoudige berekening van het aantal (stemgerechtigde) leden.

Om de vergadering rechtsgeldig te laten doorgaan moeten minstens 1/3e van het aantal stemgerechtigde leden aanwezig zijn.

Voor deze extra editie moeten jullie geen bijdrage betalen voor het eten. Er zijn broodjes voorzien door 'Lara kookt voor u’. Geef via je inschrijving wel aan of je al dan niet mee eet.

De broodjes beleggen ze met hun huisgemaakte veggie belegjes. Al deze ingrediënten zijn van biologische oorsprong, ze werken ook zo veel mogelijk met lokale producten van het seizoen.

Planning:
  • 19u00 - 20u00: eten
  • 20u00 - 21u30: verbondsraad
  • 21u30 - 22u30: receptie

Geraak je niet in Antwerpen voor deze extra verbondsraad? Geef dan zeker een volmacht aan iemand die wel kan komen.

Onderaan vind je wat extra informatie over het geven van volmachten.

Je kan in dit geval zelf wel deelnemen vanop afstand. Als je deze optie aanduidt bij de inschrijving dan bezorgen we je tijdig alle informatie.

Let op! Stemmen vanop afstand is niet mogelijk. We vragen je dus nog steeds gevraagd om een volmacht te geven.

Bijkomende toelichting over volmachten:

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op een vergadering, kan je je laten vertegenwoordigen. Je geeft dan een volmacht aan iemand om jouw stem uit te brengen.

Volmachten voor de verbondsraad moeten voordien doorgegeven worden via de evenementenmodule.

Wie kan aan wie zijn stem doorgeven?

• Een volmacht kan je enkel geven aan een lid van de vergadering waarvan jij de vertegenwoordiger bent. Zo kan een DC zich op de verbondsraad laten vertegenwoordigen door een groepsleid(st)er van zijn/haar districtsraad of door een ADC (deze personen zijn lid van de districtsraad).

• Elke bekrachtigde adjunctfunctie binnen het gouwbureau kan het stemvolmacht verkrijgen van een verontschuldigd lid van het gouwbureau.

• De functie moet ingevuld zijn door een persoon, op het moment van de AV. Anders bestaat de stem niet.

• Enkel een verkozen functie heeft een stemmandaat en kan deze doorgeven (DC's, GB's, GC's, GV's en het verbondsbureau).

Datum 20 June 2019 19:00 tot
20 June 2019 22:30