FOCUS

FOCUS is het nieuwste vormingsbroertje, op maat van ervaren scouts- en gidsenleiding met zin voor avontuur en goesting om bij te leren. Over onderwerpen die niet standaard aan bod komen tijdens de andere cursussen. Een uitdagende vierdaagse waarna je als leid(st)er door een roze bril kijkt.

Samen met ervaren scouts- en gidsenleiding verdiep je je in: 'activiteiten, kampen & weekends', 'alledaagse uitdaging', 'tocht & scouteske technieken', 'ik als leiding', 'takwerking & leefwereld' en 'kijk op scouting'. De keuze is geheel aan jou!

Jij bepaalt de FOCUS van de cursus. Je geeft op voorhand door welke onderwerpen je interesseren en wij proberen 40% van de cursus op jouw maat te maken. We beloven dat ook de andere 60% heel interessant wordt!

Kortom, wil je nog beter in leiding staan, dan voorheen, dan moet je op FOCUS zijn.

Voor wie?

Ervaren leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen (liefst 2 jaar in leiding)

Datum 31 oktober 2018 19:00 tot
03 november 2018 12:00