{Geannuleerd} Lenteontmoeting 2020 - 'the Circle of Life'

Gouw Webra brengt ‘Lenteontmoeting’ – of kortweg ‘LO’ – terug! Een weekend voor leiding en JIN voor vorming en uitwisseling, maar zeker ook met oog voor plezier en ontspanning. Misschien kan je het nog best vergelijken met de grotere zomerse tegenhanger HO. Maar LO is toch net dat tikkeltje anders.

Hoezo anders?

• Enkel voor leiding en JIN van Webra

• Je slaapt niet in tenten maar in gebouwen.

• Het programma is VOLLEDIG uitgewerkt door onze DC’s en gouwmedewerkers en dus nog meer op jouw maat.

Waarom zou ik naar LO komen?

• JIN, beginnende of ervaren leider? LO is inspirerend voor iedereen! We willen het voor al onze deelnemers een even leuk en interessant weekend maken, waar iedereen zich goed voelt.

• Maak kennis met de JIN- en leidingsploegen uit andere districten, leer de dc’s en gouwvrijwilligers wat beter kennen. Maak misschien zelfs een nieuwe (facebook)vriend of drie!

• LO helpt je blik op scouting te verruimen. Wissel uit met andere leiding: hoe draait hun groep?  Breid je netwerk uit en leg waardevolle contacten.

• Met LO willen wij de leidingsploegen van Webra sterker maken. Speciaal voor jullie hebben wij een goed inhoudelijk vormingsaanbod uitgewerkt, gericht op zowel beginnende als ervaren leiding.

• Zin om een weekend ‘terug lid te zijn’? Op LO kan het: op en top amusement met je vrienden van de scouts! Er is voldoende tijd uitgerekend voor ontspannende activiteiten.

• Onze leiding zet zich wekelijks in voor hun leden. Op LO worden jullie in de bloemetjes gezet voor jullie grenzeloze inzet en enthousiasme. Je kan je verwachten aan heerlijke maaltijden en leuke feestjes.

Thema: 'The Circle of Life'

Bewandel met ons de enige echte levensweg! Jullie kregen allen reeds het geboortekaartje van ons weekend als uitnodiging. Op vrijdagavond trappen we af met een heus doopfeest met bijhorende ooievaar en suikerbonen. Na een nachtje slapen staat onze boekentas alvast klaar om op zaterdagochtend aan onze eerste schooldag te beginnen. Het leven op LO is als een sneltrein, je kan amper volgen! ’s Middags dient er zich namelijk al een groot communiefeest aan, inclusief een nieuwe fiets en een ijslammetje. We worden snel groot, want in de namiddag wordt ons diploma van de universiteit uitgedeeld en kunnen we ons beginnen settelen met onze partner. Deze laatste vragen we ’s avonds dan ook ten huwelijk en na een kerkelijke ceremonie duiken we de nacht in met een openingsdans én een Conemara! Helaas komt aan alles een einde -aan een worstje zelfs 2-, en begraven we dit weekend met tranen in de ogen. Gelukkig is er nog voldoende tijd en ruimte voorzien voor een laatste groep en kunnen we nog wat herinneringen ophalen aan de koffietafel!

Kostprijs

Deelname aan Lenteontmoeting kost 35 euro. Nadien krijg je een attest van deelname, waarmee de gemeente een (groot) deel van je inschrijvingsgeld terugbetaalt.

Datum 27 March 2020 20:30 tot
29 March 2020 12:00