{Geannuleerd} Plandag commissie Hopper jeugdverblijven

We nodigen je graag uit op de jaarlijkse hopper-hoogmis: de PLANDAG Hopper Jeugdverblijf op zaterdag 28 maart 2019. De Plandag gaat door in Moerkensheide.

Welkom vanaf 9u30 met een tasje koffie zodat we om 10u kunnen starten.

Inschrijven vóór 18 maart graag!

Wat staat er op de agenda?

10u00 - 10u30 Opwarmer

10u30 - 11u30 Scoutmoedig*

Welk project, initatief, actie, enz. - hoe groot of hoe klein ook – was/is voor jouw jeugdverblijf het toppunt van “Scoutmoedig”?

!! Graag je input bezorgen aan Gerda tegen woensdag 25 maart zodat we er één presentatie van kunnen maken.

11u30 – 12u00 Projectpot

De ingediende voorstellen worden kort getoond. Zijn er nog vragen? Dan kan de projectpot beslist worden op de volgende commissie.

Middagpauze

13u00 - 14u30 Beleidsplan - spreker Maarten Leyts (Trendwolves)

Wie zijn de kinderen en jongeren van morgen? Als we de "leden" beter begrijpen, kunnen we misschien ook beter inspelen op wat de "groepen" (de organisatie die het initiatief neemt voor een verblijf) nodig hebben.

Maarten Leyts van Trendwolves brengt ons inzicht in de verlangens, waarden en verwachtingen van de generatie kinderen geboren na 2010 … maw onze doelgroep van morgen.

We nodigen de betrokkenen van het proces visie2030 mee uit.

14u30 - 16u30 Beleidsplan – een update

De input vanuit de kernbesturen is verwerkt in een eerste voorstel.

Wat nemen we nog mee uit de lezing van Trendwolves? Hoe is de afstemming met visie2030?

Genoeg materiaal om de eerste lijnen voor de toekomst uit te zetten.

16u30 - …  Een drankje om af te ronden!

Tot dan en daar,

Dieter Jacobs                                                        Gerda Clerix

Commissaris Hopper jeugdverblijf                    verantwoordelijke Hopper jeugdverblijf

Datum 28 March 2020 09:30 tot