Gilwell op 't water

Nieuw!

Scouts die varen weten dat je op het water, in gevecht met de elementen, veel kunt leren over jezelf en over de mensen waarmee je samen op pad bent.

Deze “Gilwell op ‘t Water” is een cursus waarin je ontdekt hoe je jouw talenten kan inzetten binnen scouting, maar ook zeker daarbuiten. Het belooft een intensief avontuur te worden met veel water, diverse uitdagingen, mooie ontmoetingen en leerrijke confrontaties.  In deze week zul je erachter komen wat jou werkelijk 'drijft' en hoe jij van belang kan zijn in de groep.

Gilwell is leren door te doen. Je krijgt ruimschoots de kans om op een actieve manier dingen uit te proberen. Je kiest zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat.
Het is groeien als leid(st)er en achteraf trots zijn op je welverdiende Gilwellkralen.

Wat voor boot is het? Waar slapen we? Met hoeveel zitten we in een groepje?

Lees hier het antwoord op de veelgestelde vragen.

Toch nog een vraag? Mail naar Gilwellteam@scoutsengidsenvlaanderen.be

De cursus kost €112. Je kan bij je gemeente (een deel van) het geld terugkrijgen. Moest deze prijs een probleem vormen, aarzel dan niet om te mailen naar vorming@scoutsengidsenvlaanderen.be. We zoeken samen in alle discretie een oplossing.

VOLZET !! Wil je graag op de wachtlijst? Stuur een mailtje naar gilwellteam@scoutsengidsenvlaanderen.be

Gilwell maakt deel uit van het hoofdanimator-traject. Alles over het behalen van je attest 'hoofdanimator in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Datum 07 September 2019 14:00 tot
14 September 2019 14:00