Gouwfilm 2018

Op 13 januari 2018 staat de fantastische gouwfilmdag weer voor de deur, waarbij we één film voor elke leeftijdsgroep voorzien!

Programma:

• 10u tot 12u - Kapoenenfilm: Zootropolis
  • 13u tot 15u -  Kabouters- en Welpenfilm: Mulan
  • 16u tot 18u - Jonggidsen- en Jongverkennersfilm: Billy Elliot
  • 19u15 tot 21u15 - Verkenners-, gidsen-, JIN- en leidingfilm: Hasta la Vista

Om deze topactiviteit mogelijk te maken, vragen we een bijdrage van €2,5 per persoon (op de dag zelf te betalen).

Gouden tips van Gouw Gent:

• Kom een kwartiertje vroeger, zodat jullie zich op het gemak kunnen installeren.
  • Kom binnen langs Reep 4 (dit is de enige ingang).
  • Om drukte te vermijden spreek je beste niet af aan de ingang maar ergens in de buurt.
  • Breng je goed humeur mee.
  • Laat je kattenkwaad thuis. Een scouts en gids heeft respect voor zichzelf, de ander en zijn/haar omgeving. Vandalisme, vuilnis en andere hinder tijdens de film horen bij ons niet thuis.
  • Ondersteun en draag samen met de Gouw de leefregels als leiding uit, ook wat betreft het rookbeleid van de school Sint-Bavo, waar we te gast zijn (i.e. niet roken binnen en ook niet op de speelplaats).
  • Ecologisch als we zijn, trachten we zoveel mogelijk met de fiets te komen: fietsenstalling aan Sint-Bavo staat ter jullie beschikking.

Datum 13 januari 2018 09:30 tot
13 januari 2018 22:00