Gouwfilm 2019

Op 12 januari 2019 staat de fantastische gouwfilmdag weer voor de deur, met een film voor elke leeftijdsgroep!

• 10u tot 12u - Kapoenenfilm: Wall-E
  • 13u tot 15u -  Kabouters- en Welpenfilm: Chicken Run
  • 16u tot 18u - Jonggidsen- en Jongverkennersfilm: Furry Vengeance
  • 19u tot 21u15 - Verkenners-, gidsen-, JIN- en leidingfilm: Captain Fantastic

Om deze topactiviteit mogelijk te maken, vragen we een bijdrage van 2,5 euro per persoon (op de dag zelf te betalen).

Gouden tips van Gouw Gent

• Kom een kwartiertje vroeger, zodat je je rustig kan installeren.
  • Kom binnen langs Reep 4 (dat is de enige ingang).
  • Spreek ergens in de buurt af en niét aan de ingang.
  • Heb respect voor elkaar en de locatie. En zorg dat je leden zich gedragen: vandalisme, vuilnis en hinder tijdens de film horen niet thuis in scouting.
  • Respecteer het rookbeleid van de school Sint-Bavo waar we te gast zijn: niet binnen of op de speelplaats roken. En spreek elkaar daar op aan.
  • Kom met de fiets. Minder is meer! De fietsenstalling aan Sint-Bavo staat ter jullie beschikking.
  • Breng je goed humeur mee.
Datum 12 January 2019 09:30 tot
12 January 2019 22:00