HOOFDANIMATORCURSUS BASISWEEKEND

Uuftanimator is een weekend vol boeiende vorming voor ervaren leiding en groepsleiding! Het is een belangrijke stap om je attest van hoofdanimator te behalen.

Er komen verschillende thema’s op een scouteske manier aan bod die je sowieso kan inzetten in je eigen groep; zoals coaching, vergadertechnieken, verzekeringen, conflicthantering, motivatie en engagement. Verwacht je bovendien ook aan speelse avondactiviteiten, gezellige baravonden en fijn gezelschap.

WANNEER?

Het weekend van 15 tot 17 februari 2019.

WAAR?

Jullie hebben allemaal geluk, want wij organiseren een basisweekend in de buurt van Gent. Je moet dus niet naar de andere kant van het land, ons weekend gaat gewoon door in het Hopper Jeugdverblijf Moerkensheide in De Pinte.

VOOR WIE?

Voor alle scoutsleid(st)ers vanaf ze in hun tweede jaar leiding zitten of 19 jaar zijn. Leiding van over heel Vlaanderen is welkom. Dit is geen exclusief evenement.

Meer info nodig? Contacteer ons zeker op vorming@gouwgent.be!

Beter worden in scouting? Gewoon doen. Vorming, da's durven!

Datum 15 February 2019 19:30 tot
17 February 2019 14:00