Hoofdanimatorcursus basisweekend (Uuftanimator dink)

Hey hoplahoi jongens en meisjes

Wij brengen u graag volgende reportage over het weekend van 14 februari, wanneer er in het anders zo rustige Moerkensheide opschudding onstond door het evenement Uuftanimator.

Tijdens deze reportage mag u zich verwachten aan:

- een dink over coaching

- dinktechnieken

- broodjes met pitasla en rode paprika

- verzerkeringen en dinkmanagement

- zalm op toastjes

- volk dat op u neerkijkt omdat dat gemotiveerd en geengageerd is

- dink hantering

- en misschien wel enkele vernieuwende televisieformats die je in je eigen groep kan toepassen

Deze reportage wordt opgedragen aan Paula Verschaffelt uit de Normaalschoolstraat die deze week 90 jaar wordt, proficiat Paula.

Als je meer info wil, stuur dan een gele briefkaart naar vorming@gouwgent.be

WANNEER?

Het weekend van 14 tot 16 februari 2020 (Wees gerust, vj Tony zorg voor de ideale Valentijns date).

WAAR?

Jullie hebben allemaal geluk, want wij organiseren een basisweekend in de buurt van Gent. Je moet dus niet naar de andere kant van het land, ons weekend gaat gewoon door in het Hopper Jeugdverblijf Moerkensheide in De Pinte.

VOOR WIE?

Voor alle scoutsleid(st)ers vanaf ze in hun tweede jaar leiding zitten of 19 jaar zijn. Leiding van over heel Vlaanderen is welkom. Dit is geen exclusief evenement.

Tip voor alle deelnemers uit Gent (en veel andere steden en gemeenten) Madeleine (aka de delle van café spot) van café sport geeft u een rondje als ge uw deelnamebewijs bij haar binnensteekt. Zorg wel voor een beter excuus dan Fons anders betaalt ze niet.

Datum 14 February 2020 19:30 tot
16 February 2020 14:00