HOOFDANIMATORCURSUS GILWELL COMBO (NIEUW)

Wat?

Gilwell is een avontuur van een week, waar je samen met een tiental andere ervaren scouts- en gidsenleiding stilstaat bij jezelf als leid(st)er van een groep scouts en gidsen.

Op Gilwell ga je op zoek naar antwoorden op vragen als: Wat zijn jouw sterke en minder sterke kanten? Hoe communiceer jij en wat is het effect hiervan op anderen? Wat heb je nodig om in groep efficiënt samen te werken? Waarom heb je het zo moeilijk met die bepaalde leid(st)er? Wat kan je hier aan doen? Welke rol neem je in een groep op?

Gilwell is een unieke ervaring. Het is groeien als leid(st)er en achteraf trots zijn op je welverdiende Gilwellkralen.

Voor wie?

Voor scoutsleiding van minstens 20 jaar of die minstens twee volle jaren in leiding staan.

Hoe ziet de cursus er uit?

NIEUW! Deze cursus ziet er een beetje anders uit. Het is een combinatie van Gilwell onderweg en Gilwell onder dak, the best of both worlds! Je begint en eindigt in een Hopper Jeugdverblijf, waar je in bedden slaapt en er voor jou gekookt wordt. In het midden van de week ga je op 3-daagse, net zoals je op kamp zou doen, waarbij je zelf eten en slaapplaats voorziet. Hoe die 3-daagse er uit ziet beslis je samen met je groep.

Praktisch

De cursus kost €126. Je kan bij je gemeente (een deel van) het geld terugkrijgen. Moest deze prijs een probleem vormen, aarzel dan niet om te mailen naar vorming@scoutsengidsenvlaanderen.be. We zoeken samen in alle discretie een oplossing.

Je kan inschrijven voor deze "Gilwell combo" tot en met 3/4/2019 of tot het volzet is.
Gilwell maakt deel uit van het hoofdanimator-traject.Alles over het behalen van je attest 'hoofdanimator in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Datum 13 april 2019 14:00 tot
19 april 2019 14:00