Hoofdanimatorcursus Gilwell onder dak

Gilwell is een avontuurlijke week, waar je samen met een tiental andere ervaren scouts- en gidsenleiding stilstaat bij jezelf als leid(st)er van een groep scouts en gidsen. Inschrijven kan tot 16 december of tot het volzet is.

Op Gilwell zoek je antwoorden op vragen als: Wat zijn mijn sterke en zwakke kanten? Hoe communiceer ik en wat is het effect hiervan op anderen? Wat heb ik nodig om in groep efficiënt samen te werken? Waarom heb ik het zo moeilijk met die bepaalde leid(st)er? Wat kan ik daar aan doen? Welke rol neem ik in een groep op?

Gilwell is leren door te doen. Je krijgt ruimschoots de kans om op een actieve manier dingen uit te proberen. Je kiest zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat.

Gilwell is een unieke ervaring. Het is groeien als leid(st)er en achteraf trots zijn op je welverdiende Gilwellkralen. Bij 'Gilwell onder dak' heb je het comfort van een Hopper Jeugdverblijf, het is een mix van binnen- en buitenactiviteiten.

Voor scoutsleiding van minstens 20 jaar of minstens twee volle jaren in leiding staan. Gilwell maakt deel uit van het hoofdanimator-traject. Alles over het behalen van het attest 'hoofdanimator in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Datum 26 december 2018 14:00 tot
31 december 2018 14:00