HOOFDANIMATORCURSUS GILWELL ONDERWEG

Zin in een avontuurlijke, plezante tocht die op en top scouts is? En die je antwoord geeft op vragen als Hoe communiceer ik en wat is daarvan het effect? Welke rol neem ik op in een groep? Wat heb ik nodig om goed te kunnen samenwerken?

Ga dan mee op Gilwell onderweg van 30 juni tem 6 juli 2018. Voor scoutsleiding van minstens 19 jaar of minstens twee volle jaar in leiding staan. Je kan inschrijven tot 15 juni.

“Gilwell Onderweg” heeft geen vaste locatie, je bepaalt met je groep waar je naartoe gaat. Je zoekt samen een slaapplaats en zorgt zelf voor eten. Alles over het behalen van je attest 'hoofdanimator in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Meer info: vorming@scoutsengidsenvlaanderen.be en www.scoutsengidsenvlaanderen.be/hoofdanimator
Je vindt er ook de data voor volgende vormingen Hoofdanimator.

Je krijgt er antwoord op volgende vragen:

• Welke rol neem je in een groep op?
  • Hoe communiceer je en wat is het effect daarvan op anderen?
  • Wat heb je nodig om in groep goed samen te werken?
  • Wat zijn jouw sterke en zwakke kanten?
  • Waarom heb je het zo moeilijk met die bepaalde leid(st)er? Wat kan je hier aan doen?

Datum 30 juni 2018 14:00 tot
06 juli 2018 16:00