Hoofdanimatorcursus - GILWELL OP 'T WATER - NIEUW

Scouts die varen, weten dat je op het water, in gevecht met de elementen, veel kan leren over jezelf en de mensen waarmee je op pad bent.

Tijdens deze “Gilwell op ‘t Water” ontdek je hoe je je talenten kan inzetten binnen scouting én daarbuiten. Het belooft een intensief avontuur te worden met veel water, verschillende uitdagingen, mooie ontmoetingen en leerrijke confrontaties.  In deze week kom je erachter wat jou werkelijk 'drijft' en hoe jij van belang kan zijn in de groep.

Gilwell is leren door te doen. Je krijgt ruimschoots de kans om op een actieve manier dingen uit te proberen. Je kiest zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat. Het is groeien als leid(st)er en achteraf trots zijn op je welverdiende Gilwellkralen.

Er gaat ook een Gilwell Onderweg door in dezelfde periode.

Wat voor boot is het? Waar slapen we? Met hoeveel zitten we in een groepje?
Lees hier het antwoord op de veelgestelde vragen.  Toch nog een vraag? Mail naar Gilwellteam@scoutsengidsenvlaanderen.be

De cursus kost 112 euro. Je kan bij je gemeente (een deel van) het geld terugkrijgen. Is de prijs een probleem? Mail zeker naar vorming@scoutsengidsenvlaanderen.be en we zoeken samen in alle discretie een oplossing.

Je kan inschrijven voor deze "Gilwell op ‘t Water" tot en met 16 augustus 2019 of tot het volzet is. Gilwell maakt deel uit van het hoofdanimatortraject. Alles over het behalen van je attest 'hoofdanimator in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Datum 07 September 2019 14:00 tot
14 September 2019 14:00