Inspiratiecafé Hier Bouwt Een Scout

Scouts of gidsen die voor hun groep een nieuw lokaal (gaan) zetten? Helden zijn het! Massa's tijd, jarenlang engagement om de scoutsgroep voor jaren goed te huisvesten. Ben jij zo'n held? Of ken je er één?

Dan kan je andere helden ontmoeten om met elkaar uit te wisselen over wat moeilijk gaat, om van elkaar te horen wat een oplossing kan zijn.

Breng dus je bouwbesognes mee én jouw tips die andere groepen kunnen helpen. Of kom gewoon luisteren naar andere groepen die (gaan) bouwen. Graag inschrijven of iets laten weten via lokalen@scoutsengidsenvlaanderen.be. Je kan ook laten weten over welke thema's je graag wilt uitwisselen.

Tot dan in vergaderzaal 'Gids', beste bouwteams, vzw's, en andere geëngageerden!
Wij zorgen voor drankjes en hapjes, aja.

ploeg Lokalen - Scouts en Gidsen Vlaanderen

Datum 10 december 2018 19:30 tot