Inspiratiecafé over scoutslokalen: geld zoeken + duurzame ingrepen

Scouts of gidsen die hun scoutslokaal willen verbeteren? Deze avond brengen we jullie terug samen om uit te wisslen over volgende twee thema's:

1) Geld zoeken en subsidies

Verbouwen kost geld.  Waar kan een scoutsgroep momenteel geld vinden voor zijn lokaal? En hoe schrijf je juist een goede subsidieaanvraag?

2) Duurzame ingrepen voor jouw scoutslokaal

Ja, minder is meer... maar hoe kan dat het best in een scoutslokaal. Zonnepanelen? Extra isolatie? Verklikkerspots? Je hoort van andere groepen welke duurzame ingrepen zij deden en hun ervaring hiermee. En tijd voor discussie wat er juist écht nuttig is bij een scoutslokaal.

Breng dus je vragen mee én jouw tips die andere groepen kunnen helpen. Of kom gewoon luisteren naar andere groepen over hun scoutslokaal.

Graag inschrijven of iets laten weten via lokalen@scoutsengidsenvlaanderen.be. Je kan ook laten weten over welke concrete zaken je het graag wil hebben.

Tot dan in het Scoutshuis beste bouwteams, vzw's, en andere geëngageerden!
Wij zorgen voor drankjes en hapjes, aja. Op maandag 2 december 2019 organiseren we deze avond ook in Antwerpen, misschien handiger voor jouw groep.

ploeg Lokalen

Datum 02 March 2020 19:30 tot