Internationaal kamp Nomads camp in Kazachstan 2018

Zin om als leiding je steentje bij te dragen aan een internationaal kamp, geef je op voor 1 van de periodes en beleef een bijzondere tijd in Kazachstan!

De "Verkenners van de grote steppe" van Kazachstan nodigen internationale vrijwilligers uit voor het zomerkamp "Nomaden".

Het nomadenkamp is het zomerkamp voor kinderen van 11 tot 17 jaar oud en ligt op 100 kilometer van Astana in de plaats Akkol. We zijn op zoek naar bekwame vrijwilligers die klaar zijn om met kinderen te werken en 6 dagen weg van de stad kunnen doorbrengen.

Vereisten
Leeftijd: 18-30
Engels / Russische kennis
Behorend tot NSO
Ervaring met overlevingsvaardigheden, hulp, klimmen en andere verkenningsvaardigheden genieten de voorkeur.

Voorwaarden
We bieden accommodatie in traditionele Kazachstaanse yurts, maaltijden 3 keer per dag, zakgeld tegen een tarief van 50 USD per periode (6 dagen), slaapzak, mat, transfer van luchthaven naar kampzijde en terug. Ook zijn er mogelijkheden om door Kazachstan te reizen en deel te nemen aan verkenningskampen in andere regio's van Kazachstan. In dat geval dekken we de transportkosten van de ene kampzijde naar de andere.
Houd er ook rekening mee dat we geen vliegticket, visum, medische verzekering en privékosten van de kandidaat dekken.

Seizoenen
We plannen acht seizoenen van 18 juni tot 6 augustus met internationale vrijwilligers. Eén seizoen - 6 dagen van maandag tot zaterdag.

Opruimingsproces
Eerst en vooral moet de kandidaat het aanvraagformulier invullen en opsturen naarde  e-mail die in formulier wordt genoemd. Na het bekijken van het aanvraagformulier van de vrijwilliger zullen we een Skype-gesprek voor de meest geschikte kandidaten benoemen. Na het succesvolle proces zal er een interview volgen.

Lijst met documenten
Referentie van NSO, kopie paspoort, ondertekende overeenkomst met ons, certificaten en referentiebrieven van andere projecten (niet verplicht). We zullen ook een uitnodigingsbrief voor het visumproces verstrekken (indien nodig).

Aanvraagformulieren worden geaccepteerd tot 9 april 2018.

Datum 01 juli 2018 01:33 tot
31 augustus 2018 01:33