JINTRO

Tijdens Jintro, een scoutscursus voor Jins (of derdejaar givers), ontdek je in scoutscontext wat je goed kan. Door speelse uitdagingen en gezamenlijke ervaringen maak je kennis met andere jins, de groep en jezelf. Samen doe je knotsgekke dingen waarbij je je eigen grenzen verlegt.

Achteraf staan jullie wat langer stil bij het functioneren in de groep, de banden die er gesmeed worden, de manier waarop er wordt samengewerkt, hoe we met elkaar omgaan en hoe we communiceren.

Het programma van jintro ligt niet vast, maar wordt wat je er zelf van maakt. Kortom, na deze blind date keer je terug naar huis met een jintro-rugzak vol ervaringen, die je meeneemt tijdens je jinjaar en voor later in leiding!

Datum 05 maart 2019 14:00 tot
10 maart 2019 14:00