Jonggiverweekend Gouw Kempen

Beste Jonggiverleiding,

Binnenkort is het weer tijd voor uw medisch onderzoek. Van 21 tot 23 april zal daarom het Jonggiverweekend van Gouw Kempen plaatsvinden op de Hoge Rielen, Kasterlee (Molenstraat 62). Het weekend zal als thema ‘ziekenhuizen’ hebben. De prijs per lid/leiding is 12 euro als je voor 18 maart inschrijft. Bij een te late inschrijving zal het ziekenfonds geen tegemoetkoming verlenen, waardoor de prijs dan stijgt tot 15 euro. Na inschrijving ontvangen jullie een factuur die betaald dient te worden voor de vooropgestelde datum. Tenten dienen jullie zelf te voorzien.

Inschrijven doe je voor jezelf en je leden via de link hieronder. Als leiding schrijf je je tak in (het is dus niet de bedoeling dat elk lid apart inschrijft).

Om het weekend in goede banen te leiden houden we een VOORBEREIDENDE VERGADERING op 18 maart om 19u30 op volgende locatie: Scouts De Buecken, Augustijnenlaan 76, 2200 Herentals. Wij verwachten jullie daar allemaal om mee te brainstormen over de activiteiten van het weekend!

Voor bijkomende vragen mag u zich richten tot jonggivers@gouwkempen.be.

Gegroet en tot snel,

Uw medisch team