Zoek

Kampsalon district 't Brugse Vrije 2019

Na een jaartje afwezigheid organiseert district 't Brugse Vrije dit jaar opnieuw het kampsalon: vorming voor alle leiding én JIN. Van JIN naar eerstejaars tot doorgewinterde leiding, voor elk wat wils! De verschillende workshops worden volledig gratis aangeboden. De vorming heeft als doel scherp te staan om een schitterend en deugddoend kamp voor te bereiden. 

 

Het kampsalon gaat dit jaar door bij Scouts Don Bosco (Blauwkasteelweg 26, Sint-Kruis) en beginnen doen we om 20u stipt. Je kan je hier gratis inschrijven voor je gewenste vorming. 

 

Ons aanbod bestaat dit jaar uit 4 vormingen. Je kiest zelf welke je volgt.

 • EHBO (doelgroep: iedereen die deze vorming nog niet gevolgd heeft)
  Een ervaren begeleider van Het Vlaamse Kruis komt uitleg geven over de meest voorkomende wonden en letsels die kunnen voorkomen op scoutskamp en over hoe je deze wonden verzorgt. 
 • Totemisatie (doelgroep: jonggiver- en giverleiding)
   Vormingsbegeleiders van Scouts en Gidsen Vlaanderen geven uitleg over de rituelen en inkleding die komen spelen bij totemisatie. In deze sessie is er zeker en vast mogelijkheid tot discussie en interactie omtrent jullie specifieke rituelen.
 • Drug & drankbeleid op kamp (doelgroep: alle leiding)
  DEZE VORMING ZAL NIET DOORGAAN
 • Foerage (doelgroep: nieuwe en ervaren leiding) 
  Hier krijgt je handige tips en tricks over koken op kamp: hoe schat je de juiste hoeveelheden in, hoe bewaar je alle ingrediënten op een veilige manier... Er wordt ook aandacht besteed aan ecologisch kopen en koken.

Achteraf kan gezellig nagepraat worden in de bar!

 

Opgelet: het kampsalon is bedoeld voor zowel jins, nieuwe leiding, ervaren leiding en groepsleiding. Voor alle eerstejaarsleiding van district 't Brugse Vrije is het kampsalon verplicht.

Datum 02 March 2019 20:00 tot
02 March 2019 22:30
Locatie Scouts en Gidsen Don Bosco
Blauwkasteelweg 26
8310 Sint-Kruis
Organisator District 'T Brugse Vrije
Contacteer organisator
Doelgroep Alle leiding
Javascript is required to view this map.