Kempekuren 2018

Kempekuren 2018 - Weekend 20 tot 22 April

~ Wat is Kempekuren?!

Kempekuren is een driejaarlijks weekend op de Hoge Rielen voor alle leden en leiding van Gouw Kempen. Het is een weekend vol fun met avontuurlijke en scouteske activiteiten waarbij je de kans krijgt eens kennis te maken met andere groepen en leden uit onze prachtige Gouw!

~ Voor wie?

Kapoenen, Akabe en Welpen District Mol: Zaterdag 21 april 2018

Kawellen District Noorderkempen en Zuiderkempen: Zaterdag 21 april tot zondag 22 april 2018

Jonggivers, Givers, Jins en Kawellen District Nete: Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april 2018

~ Place to be?

De Hoge Rielen, Kasterlee

~ Wakostda?

Kapoenen, Akabe en Welpen District Mol: €3.5

Kawellen District Noorderkempen en Zuiderkempen: €10

Jonggivers, Givers, Jins en Kawellen District Nete en Leiding: €14.5

~ Inschrijven

1 leider of leidster schrijft via de JUISTE LINK hieronder de hele tak en medeleiding in. Er is een verschillende inschrijvingsmodule voor de verschillende takken (en voor welpen zelfs districten), dus let erop dat je de juiste link gebruikt. Stap voor stap:

1. Schrijf jezelf in als leiding bij de tak waarover je leiding bent via 'Schrijf je in als + TAK'

2. Schrijf je medeleiding en leden in door te klikken op 'Schrijf andere leden/leiding in als + TAK'

Groepen die overnachten duiden ook 1 persoon die nuchter blijft op vrijdagavond en 1 persoon die nuchter blijft op zaterdagavond, zodat er bij noodgevallen altijd een aanspreekpunt is.

Een inschrijving is pas voltooid wanneer het verschuldigde bedrag ontvangen is op de rekening van de Gouw: BE41 7310 4194 6310 met vermelding van je tak + groep

TOT DAN!

Datum 20 april 2018 19:30 tot