Leicestershire's ninth - Guide and Scout International Camp - Charnwood 2019

Charnwoord is een internationaal Scouts en Gidsen kamp georganiseerd door de "Leicestershire Scouts and Girlguiding Leicestershire", voor meer dan 3000 jongeren.

Charnwood 2019 zal opnieuw een geweldig kamp vol plezier en vriendschap zijn, kom dus hier bij ons in Leicestershire, Engeland.
Scouts en gidsen in de leeftijd van 10 tot 14 kunnen met hun eenheid in subkampen kamperen en we zullen een hele reeks spannende activiteiten voor hen hebben gepland.

Voor de 14 tot 17 jarige Explorers, Rangers en Young Leaders hebben we een aparte subcamp met meer geschikte activiteiten voor hun leeftijd. Dus #BePartOfit en kom en kom bij ons.

Als u ouder dan 18 jaar bent, kom dan bij onze stafteams. We werken hard maar we hebben ook veel plezier!

Registeren en meer info vind je via www.charnwood.org of contacteer ons internationaal team international@charnwood.org

Datum 27 juli 2019 00:00 tot
03 augustus 2019 00:00