Lelie's Vormingsavondje

District Lelie organiseert voor al haar leiding en jins een vormingsavondje! Wat kan je verwachten?
❃ Keuze uit 4 vormingen op maat
❃ 2 uur inspiratie en uitwisseling!
❃ verbeter je leidingskills
❃ verbroeder achteraf bij een drankje met je medeleiding

VORMINGEN
❃ Vorming voor JIN: deze keer is ook de jin welkom op een district Lelie evenement! We bieden een vorming aan speciaal op maat van Jin.
❃ Communicatie met ouders: vorming over op een open en constructieve wijze te communiceren met ouders, ook wanneer het niet zo gemakkelijk gaat.
❃ Seksualiteit bij leden: Hoe ga je als leiding om met seksueel gedrag bij je leden, van tekencontrole bij kapoenen tot het eerste koppeltje in de givers? Leer bewust omgaan met seksuele situaties op scouts.
❃ Straffen en belonen: We straffen leden vaak als iets misloopt, maar belonen we ze even vaak als iets goed loopt? En hoe straf je leden in een speelse context als scouts? Deze vorming bied (inzicht op) verschillende manieren om te straffen en belonen.

❃ INSCHRIJVEN OP VOORHAND!
❃ GRATIS
❃ Donderdag 27 februari van 19u30 tot 22u