Lenteontmoeting 2018

Na een onvergetelijke eerste editie in 2017, brengt Gouw Webra ‘Lenteontmoeting’ – of kortweg ‘LO’ – terug in 2018! Een weekend voor leiding en JIN voor vorming en uitwisseling, maar zeker ook met oog voor plezier en ontspanning. Misschien kan je het nog best vergelijken met de grotere zomerse tegenhanger HO. Maar LO is toch net dat tikkeltje anders.

Hoezo anders?

• Enkel voor leiding en JIN van Webra

• Je slaapt niet in tenten maar in gebouwen.

• Het programma is VOLLEDIG uitgewerkt door onze DC’s en gouwmedewerkers en dus nog meer op jouw maat.

Waarom LO?

• JIN, beginnende of ervaren leider? LO is inspirerend voor iedereen! We willen het voor al onze deelnemers een even leuk en interessant weekend maken, waar iedereen zich goed voelt.

• Maak kennis met de JIN- en leidingsploegen uit andere districten, leer de dc’s en gouwvrijwilligers wat beter kennen. Maak misschien zelfs een nieuwe (facebook)vriend of drie!

• LO helpt je blik op scouting te verruimen. Wissel uit met andere leiding: hoe draait hun groep?  Breid je netwerk uit en leg waardevolle contacten.

• Met LO willen wij de leidingsploegen van Webra sterker maken. Speciaal voor jullie hebben wij een goed inhoudelijk vormingsaanbod uitgewerkt, gericht op zowel beginnende als ervaren leiding.

• Zin om een weekend ‘terug lid te zijn’? Op LO kan het: op en top amusement met je vrienden van de scouts! Er is voldoende tijd uitgerekend voor ontspannende activiteiten.

• Onze leiding zet zich wekelijks in voor hun leden. Op LO worden jullie in de bloemetjes gezet voor jullie grenzeloze inzet en enthousiasme. Je kan je verwachten aan heerlijke maaltijden en leuke feestjes.

Thema boerderij

Net als op Herfstontmoeting, is er op Lenteontmoeting ook een thema. De locatie op De Kluis inspireerde ons dit jaar om er een boerderij-editie van te maken. Verwacht je dus aan een ferme dosis buitenlucht, landelijke taferelen, noeste arbeid, dierlijk plezier en heerlijke boerenkost.

Samenvatting Lenteontmoeting 2018

• Wanneer:     16 – 18 maart 2018

• Locatie:    De Kluis (Sint-Joris-Weert)

• Wat:        ontspannings- en vormingsweekend voor alle scoutsleiding en JIN uit Gouw Webra

• Thema:    de boerderij

Wil je meer te weten komen over Lenteontmoeting 2018? Je vindt alle info op onze website! Hou ook zeker onze facebook-pagina in het oog voor leuke weetjes en updates betreffende LO. Toch nog een vraag? Contacteer je DC of stuur een mailtje naar info@gouwwebra.be.

Inschrijven via deze pagina is mogelijk vanaf 01/02/2018

Datum 16 maart 2018 20:30 tot