Lenteontmoeting 2019

Gouw Webra brengt ‘Lenteontmoeting’ – of kortweg ‘LO’ – terug! Een weekend voor leiding en JIN voor vorming en uitwisseling, maar zeker ook met oog voor plezier en ontspanning. Misschien kan je het nog best vergelijken met de grotere zomerse tegenhanger HO. Maar LO is toch net dat tikkeltje anders.

Hoezo anders?

• Enkel voor leiding en JIN van Webra

• Je slaapt niet in tenten maar in gebouwen.

• Het programma is VOLLEDIG uitgewerkt door onze DC’s en gouwmedewerkers en dus nog meer op jouw maat.

Waarom LO?

• JIN, beginnende of ervaren leider? LO is inspirerend voor iedereen! We willen het voor al onze deelnemers een even leuk en interessant weekend maken, waar iedereen zich goed voelt.

• Maak kennis met de JIN- en leidingsploegen uit andere districten, leer de dc’s en gouwvrijwilligers wat beter kennen. Maak misschien zelfs een nieuwe (facebook)vriend of drie!

• LO helpt je blik op scouting te verruimen. Wissel uit met andere leiding: hoe draait hun groep?  Breid je netwerk uit en leg waardevolle contacten.

• Met LO willen wij de leidingsploegen van Webra sterker maken. Speciaal voor jullie hebben wij een goed inhoudelijk vormingsaanbod uitgewerkt, gericht op zowel beginnende als ervaren leiding.

• Zin om een weekend ‘terug lid te zijn’? Op LO kan het: op en top amusement met je vrienden van de scouts! Er is voldoende tijd uitgerekend voor ontspannende activiteiten.

• Onze leiding zet zich wekelijks in voor hun leden. Op LO worden jullie in de bloemetjes gezet voor jullie grenzeloze inzet en enthousiasme. Je kan je verwachten aan heerlijke maaltijden en leuke feestjes.

Thema: Molenbeek Hipsterstylzz

Momenteel geen hippere plaats ter wereld dan onze hoofdstad. LO strijkt neer in Brussel en doet dat in stijl. Haal je meest hipsterwaardige outfits al maar boven of passeer nog even lekker langs een vlooienmarkt voor de beste "cooler than you"-accessoires.

Samenvatting Lenteontmoeting 2019

• Wanneer:     15 – 17 maart 2019

• Locatie:    JES Sleep-inn (Brussel)

• Wat:        ontspannings- en vormingsweekend voor alle scoutsleiding en JIN uit Gouw Webra