Zoek

METHODIEKENWEEKEND

Het methodiekenweekend is een vormingsweekend dat wordt gegeven door specialisten van eigen bodem en externen. Het geeft de mogelijkheid om eens echt door te gaan op een onderwerp. Het aanbod is afgestemd op iedereen die actief is binnen vorming of op nationaal niveau en richt zich op "beginners" en "gevorderden". Ideaal dus om zelf bij te tanken. 

Het methodiekenweekend gaat door op: 17 februari tot 19 februari 2017.

Het programma:
- Vrijdagavond: we verwelkomen je aan het onthaal en er wordt een lezing gegeven. Daarna is er tijd om te verbroederen in de bar.
- Zaterdagvoormiddag en -namiddag: deze (inhoudelijke) vorming duurt een hele dag. Hét moment om eens dieper in te gaan op een thema.
- Zaterdagavond: een meer ontspannen vorming. Van jaarlieddansen tot debatteren. Daarna opnieuw kans om te verbroederen, elkaar beter te leren kennen, een danske te placeren,... in de bar.
- Zondagvoormiddag: Een voormiddag vorming. Na het middageten nemen we afscheid van elkaar.

Alles wat je moet weten om je koffer te pakken en af te spreken om te carpoolen sturen we je een week op voorhand door.

Vragen, opmerkingen, suggesties: mh@scoutsengidsenvlaanderen.be .

De deelnameprijs voor Methodiekenweekend bedraagt 40 euro. Na het weekend krijg je een deelnamebewijs waarmee je een deel of alles van het bedrag kan terugvorderen bij je gemeente. Je kan inschrijven, jouw inschrijving wijzigen of kosteloos annuleren tot en met 15 februari 2017. Bij annulatie na 15 februari 2017 wordt een administratiekost van 6,25 euro aangerekend.

Datum 17 februari 2017 20:30 tot
19 februari 2017 14:00
Locatie DESTELHEIDE
DESTELHEIDESTRAAT 66
1653 DWORP
Organisator Vormingsbegeleiding
Contacteer organisator
Meer info https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/vorming
SGV-id KA11671
Javascript is vereist om deze map te bekijken.