National Jamboree of CNGEI Italië 2018

We zijn erg blij om jullie uit te nodigen voor de nationale jamboree van CNGEI, de Italiaanse Scouts en Gidsenvereniging.

De Jamboree vindt plaats in Vialfrè, dicht bij Turijn (Noord-Italië), van 1 tot 13 augustus 2018.

Het kamp verwelkomt ongeveer 4000 jongeren uit gans  Italië, maar we willen ook troepen uit andere landen een ​​voorproefje bieden van wat een internationaal kamp is!

Deelnemers zullen de kans krijgen om avontuurlijke activiteiten binnen en buiten de site te ervaren (zoals trekking, wateractiviteiten en verkenningsmethoden), actief burgerschap (dankzij service, discussies en gezamenlijke werken met nationale en internationale NGO's), Olympic Scout Games en het Spirituality Village.
Bovendien werkt elke buitenlandse troep samen met een CNGEI-troep tijdens de voorbereidingsfase en het kamp zelf, waardoor een uitstekende internationale twinning ontstaat!

Dit is maar een klein beetje van wat we plannen en organiseren! . Als u geïnteresseerd bent in verdere details, kunt u ook contact opnemen met de heer Luca Scarpiello (luca.scarpiello@cngei.it), hoofd internationale betrekkingen voor de nationale jamboree CNNI, en de website bezoeken op cn2018.cngei.it.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op onze CNGEI National Jamboree!

Datum 01 augustus 2018 10:11 tot
13 augustus 2018 10:11