Nieuwe groepen infomoment op Herfstontmoeting

Met het project ‘Scouting op de groei’ zet de nationale leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen in op de ondersteuning van nieuwe groepen.  De aanhoudende groei van het ledenaantal, naar een recordaantal van 83 500 leden in 2019, zorgt er voor dat vele bestaande groepen vol zitten. Scouts en Gidsen Vlaanderen dreigt uit zijn voegen te barsten. Daarom wil Scouts en Gidsen Vlaanderen nieuwe groepen creëren en ondersteunen op plaatsen waar op dit moment nog geen scoutsgroepen zijn of waar bestaande groepen wachtlijsten of ledenstops hebben.

Oud (leiding), ex-scouts, ouders en vrienden die lokale nood of behoefte ervaren en interesse hebben in nieuwe groepen worden uitgenodigd en bijeengebracht op een infomoment tijdens Herfstontmoeting, het jaarlijks startevenement voor 4000 leiders en leiders eind augustus.

We nodigen iedereen uit tussen 9.30u en 10u op de Hoge Rielen in gebouw 47 (ingang via Ossengoor). Daar is er tijd en ruimte om vragen te stellen, informatie te ontvangen en de juiste contacten te leggen. Vervolgens gaan we naar de infomarkt voor leiding op de grote grond waar je alvast de scoutssfeer kan opsnuiven! We bieden een middagmaaltijd aan en ronden af rond 13u.

We vragen om op voorhand in te schrijven via onderstaande link zodat we een goed beeld hebben van wie we mogen verwachten.

Tot dan!

Datum 24 August 2019 10:00 tot