Nieuwjaarsreceptie Ploeg Technieken 19/01 DE KLUIS

Hoi allerbeste ploegleden

De nieuwjaarsreceptie zal doorgaan op 19 Januari 2018 in de blokhut van de Kluis.

Jullie zijn welkom vanaf 20u00 voor een hapje en een drankje.

Het plan is gezellig samenzijn, een gezelschapspelletje spelen met de geïnteresseerden en gezellig rond een kampvuur zitten.

Ook zal misschien een kleine quiz voorzien worden.

Van de hapjes en drankjes dat weten jullie nu al, maar voor de arme stakkers die half het land moeten doorrijden en/of rechtstreeks van hun werk komen voorzien we ook een volwaardige maaltijd.

Er is de mogelijkheid om te blijven slapen in of rond de blokhut want de ochtend erna doen we een ploegvergadering (Joepie!).

De ploegvergadering op zaterdag is de eerste HO-vergadering en zal beduidend korter zijn dan normaal.

Indien je wil blijven slapen neem dan je tent/matje/slaapzak/luchtmatras/camper/... mee. In de blokhut zelf zijn geen bedden voorzien.

Bij deze inschrijving kan je ook aanduiden of je al dan niet een grote maaltijd wenst en/of je blijft slapen.

Tot dan!

Datum 19 januari 2018 20:00 tot