Op verkenning over onbetreden paden

De eindejaarsperiode is normaal een periode van warme verbondenheid tegen een winterse achtergrond. Ook in de komende kerst- en nieuwjaarstijd willen we die verbondenheid vieren, ookal zullen de komende weken er helaas nog steeds anders dan anders uitzien. Als scouts en gidsen blijven we niet bij de pakken zitten, maar dagen deze onbetreden paden ons uit om samen op verkenning te gaan en onderweg elkaars melodie te leren kennen. Daarom lanceren we op deze Internationale Dag van de Vrijwilliger drie warme eindejaarsacties om verb

Samen op verkenning langs onbetreden paden

We mogen elkaar ontmoeten in de buitenlucht in groepjes van maximum 4. Op tocht gaan is bovendien een speelveld van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Wil je in december of januari graag eens op stap met oude of nieuwe vrienden. Schrijf je dan voor woensdag 16 december in via onze evenementenmodule. Vanaf  17 december matchen we jou dan random met 2 of 3 wandelbuddy’s waarmee je dan samen datum en locatie kan afspreken voor een wandeling.

Je kan kiezen:

• voor een korte wandeling < 6 km, zo kan je met je wandelbuddy's dicht bij jou in de buurt kort gaan wandelen (misschien wel vaker dan één keer).
  • voor een langere wandeling 8-15 km - deze kan dan ergens in België doorgaan.

Datum 18 December 2020 10:00 tot
31 January 2021 23:59