Ploegvergadering SCOUTSHUIS 21 Maart 2018

Vrienden van het piramidevuur

We hebben vorige maand er eentje overgeslagen, en het veel te laat gecommuniceerd. Hiervoor nogmaals onze excuses.

Schieten we deze maand op tijd in gang? Ja! We gaan weer een ploegvergadering doen, Gejuich!

We spreken dit keer naar goede gewoonte af in het Scoutshuis in Antwerpen.

Starten doen we om 19:30u.

Indien je graag op voorhand een hapje wil eten ben je vanaf 18:00u welkom in de keuken van het scoutshuis, waar Eveline een, ongetwijfeld, lekkere maaltijd zal bereiden. Vul dit even in bij je inschrijving!

Inschrijving? Inschrijving!:

De agenda van deze vergadering is de volgende:

1.To do & Stand van zaken

• Hier overlopen we de lopende zaken, heb je er zelf ook nog, dan kan je die hier bij  gooien. (Ik denk aan het feest voor Cisse, techniekenraad V2, …)

2. Ploegweekend April: What we know

• Een woordje uitleg bij ons volgende ploegweekend (Dat niet op pasen doorgaat)

3. Herfstontmoeting

• Een stand van zaken ivm herfstontmoeting. Met meer info over de ‘nieuwe uurregeling’

4. Materiaal

• Hebben de materiaalmeesters puntjes / Hebben jullie puntjes voor de materiaalmeesters

• Ook bespreken we hier kort een vraag van de Vcom over een aanbod voor materiaalmeesters

5. AGC Technieken, wat is da nu juist en waarom zijn we daar over bezig?

• Elke gouw heeft zijn medewerkers, en we merken dat we met Ploeg technieken weinig gouwen bereiken. Gouwen stellen hun vragen rechtstreeks aan de verantwoordelijken wat niet altijd even gestroomlijnd verloopt. Door perfect te gaan spieken bij de buren (ALLE andere ploegen) is het misschien geen slecht plan om voor ons ook dit eens concreet te maken. Arend geeft hierin meer tekst en uitleg.

6. Varia

• Een reeds bekende varia is een groep leiding die graag een vorming KBB wil volgen, Kauw heeft hierover meer info.

Heb je zelf ook puntjes? Laat ze zo snel mogelijk weten aan Arend, en dan zal dit mee gecommuniceerd worden voor de vergadering.

Datum 21 maart 2018 19:30 tot
21 maart 2018 22:00