ploegvergadering September Scoutshuis

Nu HO achter de rug is springen we terug in gang met onze Reguliere werking namelijk een ploegvergadering… Joepie!

De eerste ploegvergadering gaat door in het Scoutshuis in Antwerpen op 19 september. We spreken af om 19:30u voor een korte maar krachtige vergadering. Voor zij die willen eten spreken we af om 18:00u in de keuken op het eerste verdiep. Eveline zal met veel plezier iets voorzien. Gelieve in je inschrijving aan te duiden of je al dan niet mee eet.

De agenda van de vergadering ziet er uit als volgt:

Synopsis HOa.       Wat is er gebeurd, wat hebben de PV’s al opgeschreven en wat moet er nog bij. Dagje Kabelbaan op de Kluisa.       Wat staat er gepland en wat zoeken we nog? Startweekenda.       Wat wil jij doen? Wat wil je eten… Let us know… Technieken 18/19a.       Wat gaan we dit jaar specifiek doen? Is er iets groots gepland? …. Zijn er mensen die iets willen doen / betekenen… Materiaal Varia

Datum 19 september 2018 19:30 tot
19 september 2018 22:00