Polish National Jamboree Gdansk 2018

Graag nodigen wij jullie uit voor de Poolse nationale Jamboree GDANSK 2018. ZHP organiseert de jamboree ter gelegenheid van het eeuwfeest van de oprichting van onze organisatie Zwiazek Harcerstwa Polskiego. Het thema van het evenement is "De toekomst begint vandaag, niet morgen."

De jamboree wordt gehouden op het eiland Sobieszewo (Wyspa Sobieszewska), dat deel uitmaakt van de stad Gdansk in het noorden van Polen. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Gdansk-Rebiechowo (GDN), treinstation Gdansk Glowny.

De data: 6-16 augustus.

We nodigen volwassenen uit voor het International Service Team, 4-17 augustus.

Gdansk 2018 is een campingevenement voor jongens en meisjes. We verwachten meer dan 12.000 deelnemers uit alle Poolse regio's. En we verwelkomen graag internationale scouts en gidsen van 13-21 jaar en hun leiders uit welk land dan ook die zich bij ons willen voegen. Laten we van GDANSK 2018 samen een geweldig evenement maken!

De basiseenheid voor kamperen is een Jamboree-troep bestaande uit 4 patrouilles. Een patrouille bestaat uit 9 jeugddeelnemers plus 1 volwassen leider (of, als je dat wilt, 8 deelnemers + 2 leiders). Je bent van harte welkom om zoveel individuele patrouilles of volledige troepen te sturen als je wilt. Elke patrouille krijgt voor elke dag een activiteitenagenda. Zorg ervoor dat je patrouilles redelijk geüniformeerd zijn in termen van leeftijdsgroep, omdat ze samen activiteiten zullen bijwonen.

Elke patrouille zal worden ondergebracht bij een Poolse partnergroep. Je kampeert en bereidt je maaltijden samen, en je zult vaak samen aan de activiteiten deelnemen. Het idee van partnergroepen is om internationale gasten te helpen bij de voorbereiding en deelname aan de Poolse nationale Jamboree en om hen onmiddellijk in de gelegenheid te stellen om met Poolse scouts en gidsen te communiceren, zelfs voordat GDANSK 2018 van start gaat.

Gdansk 2018 zal activiteiten aanbieden onder de volgende 6 motto's:

Water - waterfietsen, boten, kajaks en andere watersporten in de haven van Gdańsk en de stranden van het eiland Sobieszewo;

Beschaving - wetenschap, nieuwe technologieën, hernieuwbare energie, economie, ondernemerschap;

Community Service - lokale gemeenschap, tradities, actief burgerschap;

Ontwikkeling - mondiale vraagstukken, vrede, milieu, samenwerking;

Erfgoed - het ontdekken van de stad Gdansk, de verbindingen met de geschiedenis van Polen en Europa;

Natuur - het ontdekken van de natuurlijke rijkdom van het eiland Sobieszewo.

Andere hoogtepunten zijn de openings- en Sluitingsceremonie, Regio's, Regionale Markt, Spiritueel Centrum.

Prijs: 250 EUR voor zowel jeugddeelnemers als leiders.

De kosten zijn inclusief: eten, activiteiten, deelnemerspakket (T-shirt, badge, etc.), vervoer naar de camping vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en treinstation, gebruik van kookgerei dat door de organisatoren aan elke troep wordt verstrekt (40). Er wordt verwacht dat jullie je eigen tenten en persoonlijke uitrusting mee te nemen, zoals slaapmat, slaapzak, keukengerei.
Het is altijd mogelijk om je partnerpatrouille / -groep te vragen om je te helpen met logistiek.

Registratie en betaling

uiterlijk op 31 januari - IST-registratie

tegen 30 maart - Patrouille registratie (namen en andere details van patrouilleleden) en betaling van de vergoeding

Meer over Gdańsk 2018 op http://gdansk2018.zhp.pl/?lang=en

IST-registratieformulier: http://zhp.eventsair.com/gdansk2018/ist/

Registratieformulier voor patrouilles: http://zhp.eventsair.com/gdansk2018/international/

Contact:

Als u vragen heeft of problemen ondervindt met registratie of betaling, neem dan contact op met het hoofd van de internationale afdeling Ewa Lachiewicz-Walińska via wza@zhp.pl, + 22 339 06 39, +48 601 888 817.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op GDANSK 2018!

Datum 06 augustus 2018 01:33 tot
16 augustus 2018 01:33