SOLL voor akabe 13 tot 15 april

Ploeg SOLL organiseert een avontuurlijk weekend voor givers en hun leiding op maat van akabe. De weekends worden, indien mogelijk, aangepast aan de noden van de leden in samenspraak met de akabeleiding

Het aantal deelnemers is afhankelijk van de mogelijkheden van de groepen. Voldoende akabeleid(st)ers is een noodzakelijke voorwaarde (1 per 3 leden).

Inschrijvingsgeld: 30 euro per deelnemer. Hierin zit inbegrepen: eten,toegang tot de massieven en de grotten, gebruik van het materiaal en begeleiding. Treintickets zitten niet in de prijs inbegrepen.

Je kan inschrijven per givertak. Je krijgt een bevestigingsmail na je inschrijving.  LET OP: die mail bevestigt enkel je inschrijving. Onze secretaris neemt later contact met je op om te laten weten of jouw groep al dan niet mee kan. Er zijn veel geïnteresseerden en maar een beperkt aantal plaatsen. Daarom deze tip: schrijf je meteen in voor meerdere weekends.

Datum 13 april 2018 21:00 tot
15 april 2018 12:00