Startdag Ploeg Vorming in Scouting

Van een startweekend naar een startdag? 't Zal wel zijn!

Wat? We komen fysiek (maar vanop een afstand) samen om het jaar goed in te zetten. Alle ingrediënten van een weekend zijn aanwezig: kennismaken, uitwisselen, plannen, ontspannen en bijtanken!

Voor wie? Vormingsbegeleiding, AGC, lid van een team, of andere vormingsenthousiastelingen: iedereen is welkom op de startdag van Ploeg Vorming. Je kan ook aansluiten voor een deel van de dag.

Op de planning:

Zaterdagvoormiddag:

• kennismaking met de ploeg
  • prioriteiten: waar zetten we dit jaar op in?

Zaterdagnamiddag:

• vorming rond mentaal welzijn
  • ontspannende activiteit

Zaterdagavond:

• VIS-KOM (Vorming in Scouting - Keileuke OntdekkingsMarkt) Kom alles te weten over de ploeg, cursussen,...

Meer info over het programma droppen we geleidelijk aan in dit evenement!

What about Corona?

We hebben dit evenement nu gepland met de kennis en maatregelen die er nu zijn. Dat wilt zeggen: zo veel mogelijk buiten, geen fysiek contact, afstand houden en geen overnachtingen. Omdat het snel kan veranderen, hebben we in ons achterhoofd ook een plan b. Dan zouden we de activiteiten spreiden over vrijdagavond 18 en zaterdag 19 september. We gaan dus uit van 1 dag, zoals hierboven beschreven, en zodra er iets verandert, laten we dit weten!

XOXO JULLIE VORMINGSBUREAU

Datum 19 September 2020 10:00 tot