Vasalgägret - internationaal kamp 2020 Zweden

Wij willen jullie uitnodigen om deel te nemen aan ons fantastische kamp van 27 / 7-1 / 8/2020. Locatie: Vasalägret 2020 ligt op Stensö op 2,5 km van het centrum van Kalmar, Zweden.

Stensö is een van de populairste recreatiegebieden van Kalmar. In het noordelijke deel van Stensö is een kampgrond, watergedeelte en minigolfbanen. Het gebied is al honderden jaren in gebruik als weide.

De programmadagen zijn zo ingedeeld dat je elke dag één ochtend- of één middagactiviteit hebt. Gedurende de tijd dat je geen activiteit hebt, is het gratis om te doen wat u wilt, het is de bedoeling dat programmadozen in de programmatent worden geleend gedurende de dagen. Er zijn activiteiten voor trackers (7-9 jaar oud), ontdekkingsreizigers (10-11 jaar oud) en avonturiers (12-15 jaar oud).

Het programma en een groot deel van de kamptijd zullen naar verwachting worden gekenmerkt door de 16e eeuw en de Zweedse koning Gustav Vasa. Meer over het programma komt in de volgende kampbrief.

Interesse: mail naar vasa2020.scout.se.

Datum 27 July 2020 11:06 tot
01 August 2020 11:06