VERBONDSRAAD

Inschrijven, inschrijving annuleren of wijzigen kan tot woensdag 4 oktober 2017, 23.59u.

Terugbetaling mogelijk bij annulering voor woensdag 4 oktober 2017, 23.59u.

Ter plaatse inschrijven en betalen blijft mogelijk. Je betaalt dan 7,50 euro inkom.

Een info-/input-/vormingsmoment kies je ter plaatse.

Voordeel van online inschrijven: Een snelle registratie aan de inkom en een eenvoudige berekening van het aantal (stemgerechtigde) leden.

Wie kan aan wie zijn stem doorgeven?

* De functie moet ingevuld zijn door een persoon, op het moment van de AV. Anders bestaat de stem niet.

* Enkel een verkozen functie heeft een stemmandaat en kan deze doorgeven (Zie spelregels VR, achteraan zending 1, onder "volmachten")

* Opgelet! Sinds de verbondsraad van februari 2014 kan elke bekrachtigde adjunctfunctie binnen het gouwbureau het stemvolmacht verkrijgen van een verontschuldigd lid van het gouwbureau.

Datum 07 oktober 2017 09:00 tot
07 oktober 2017 17:00