VERBONDSRAAD

Inschrijven, inschrijving annuleren of wijzigen kan tot woensdag 29 november 2017, 23.59u.

Terugbetaling mogelijk bij annulering voor woensdag 29 november 2017, 23.59u.

Ter plaatse inschrijven en betalen blijft mogelijk. Je betaalt dan 7,50 euro aan de inkom (voor het eten).

Een info-/input-/vormingsmoment kies je ter plaatse.

Voordeel van online inschrijven: Een snelle registratie aan de inkom en een eenvoudige berekening van het aantal (stemgerechtigde) leden.

Wie kan aan wie zijn stem doorgeven?

* De functie moet ingevuld zijn door een persoon, op het moment van de AV. Anders bestaat de stem niet.

* Enkel een verkozen functie heeft een stemmandaat en kan deze doorgeven (Zie spelregels VR, achteraan zending 1, onder "volmachten")

* Opgelet! Sinds de verbondsraad van februari 2014 kan elke bekrachtigde adjunctfunctie binnen het gouwbureau het stemvolmacht verkrijgen van een verontschuldigd lid van het gouwbureau.

Datum 02 december 2017 09:00 tot
02 december 2017 17:00