VERBONDSRAAD

Inschrijven, inschrijving annuleren of wijzigen kan
tot en met woensdag 4 december 2019, 23:59u
.

Terugbetaling mogelijk bij annulering vóór woensdag 4 december 2019, 23.59u.

Ter plaatse inschrijven en betalen blijft mogelijk. Opgelet! Je kan betalen via de Payconiq By Bancontact app of met je kaart. Wij aanvaarden geen contant geld meer.
Je betaalt dan € 7,50 aan de inkom (voor het eten).

Een info-/input-/vormingsmoment kies je ter plaatse.

Voordeel van online inschrijven: Een snelle registratie aan de inkom en een eenvoudige berekening van het aantal (stemgerechtigde) leden.

Wie kan aan wie zijn stem doorgeven?

• De functie moet ingevuld zijn door een persoon, op het moment van de AV. Anders bestaat de stem niet.
  • Enkel een verkozen functie heeft een stemmandaat en kan deze doorgeven (Zie spelregels VR, achteraan zending 1, onder "volmachten")
  • Opgelet! Sinds de verbondsraad van februari 2014 kan elke bekrachtigde adjunctfunctie binnen het gouwbureau het stemvolmacht verkrijgen van een verontschuldigd lid van het gouwbureau.

Datum 07 December 2019 09:30 tot
07 December 2019 17:00