Vorming à la carte - Brugge

Vorming à la carte bestaat uit drie avonden vorming voor leiding, groepsleiding en DC's en wordt georganiseerd door je gouw. Bij Vorming à la carte zorgen we voor een gevarieerd aanbod, zodat elke leiding een boeiende vorming kan volgen. Je kiest zelf wat je volgt. Vorming à la carte is vrijblijvend en gratis. In Brugge worden enkel vormingen georganiseerd op woensdag 9 oktober. Maandag 14 oktober en dinsdag 22 oktober kan je terrecht in de andere studentensteden.

Aanbod woensdag 9 oktober: Brugge

• Digitale media in je groep:
    Hoe ga je in jouw jeugdbeweging met media aan de slag? Digitale media biedt kansen, maar er zijn ook valkuilen die je moet omzeilen. Hoe meer je daartussen het evenwicht vindt, hoe mediawijzer jouw jeugdbeweging is. Onderzoek met de web-methodiek hoe mediawijs jouw jeugdbeweging nu is en bedenk acties om het nog beter te doen.

• Scoutmoedig buitenlandskamp:
    Hoe plan je een scoutmoedig buitenlandskamp? Tijdens deze vorming zetten we jouw groep op weg. De eerste stap richting een fantastisch buitenlandskamp.

• Fantasie en inkleding:
    Wat is fantasie? Wat maakt een thema bruikbaar, en wat maakt het beter? Hoe kun je een activiteit inkleden? Na deze interactieve vorming kan jij vlot antwoorden op deze en vele andere vragen over fantasie en inkleding.

Vorming à la Carte gaat ook door in andere studentensteden.

Datum 09 October 2019 19:00 tot
09 October 2019 22:30