Vorming à la carte - Brussel

Vorming à la carte bestaat uit drie avonden vorming voor leiding, groepsleiding en DC's en wordt georganiseerd door je gouw. Bij Vorming à la carte maken we onderscheid in het aanbod op basis van ervaring: er zijn specifieke onderwerpen voor jonge leiding, ervaren leiding, groepsleiding en DC's. Je kiest zelf wat je volgt. Vorming à la carte is vrijblijvend en gratis. Je kiest zelf of je een avond komt of meteen alle drie de avonden. Het aanbod in Brussel:

Maandag 5 oktober, 20u

• " 't Zal wel zijn!" - Mentaal welzijn binnen de scouts
  • "BESTE GROEPJE!"  - Activiteiten om te werken aan een hechte ploeg of tak

Dinsdag 13 oktober, 20u

• "Doe die tak nu eens weg!" - Risicovol spelen
  • "Fuiven in je uniform?" - Imago van je scoutsgroep en de bijhorende communicatie

Woensdag 21 oktober, 20u

• "Alloo? Horen jullie mij?" - Ludieke leidingsactiviteiten in tijden van corona
  • " 't Zijn hier altijd dezelfden die al het werk doen" - Motivatie van leiding

Voor meer info bij elke werkwinkel: klik op de inschrijvingsknop.

We verwachten je tussen 19u30 en 20u in Huis van het Nederlands. De werkwinkels starten stipt om 20u, kom dus zeker op tijd.

Nadien kan je nog napraten met een glas in een café in de buurt.

Vorming à la carte gaat ook door in andere studentensteden:

Datum 05 October 2020 19:30 tot
21 October 2020 22:00